ORGANISATIE

ROELAND KAVELAAR

Roeland Kavelaar spreekt dagelijks met IT-ers als IT-recruiter bij werving en selectie bureau Search-Consult. Search-Consult is gehuisvest in het Universitair Bedrijven Centrum op het Toernooiveld te Nijmegen. Roeland is gespecialiseerd in het invullen van IT vacatures, met klanten in Nijmegen en de rest van Nederland. Hij is mede-initiatiefnemer van het ICT Netwerk Nijmegen. 

EMIEL BROK

Emiel Brok is een enthousiaste en actieve bijdrager aan het open source ecosysteem. Hij is vlogger en spreker. Hij treedt regelmatig op als dagvoorzitter op IT-conferenties, zo ook bij ICT Netwerk Nijmegen. Hij is Manager Training EMEA (Europe, Middle East and Africa) bij SUSE. SUSE is een pionier op het gebied van open source-software en levert betrouwbare, interoperabele oplossingen voor Linux en cloud-infrastructuren.

JEROEN REMIJNSE

Jeroen Remijnse is algemeen directeur bij softwarebedrijf Ecobit. Ecobit is o.a. specialist in koppelingsapplicaties tussen verschillende bedrijfssystemen voor gegevensoverdracht en in automatische documentverwerking. Daarnaast kijkt Ecobit ook altijd naar nieuwe technologieën, zoals blockchain, IoT en artificial intelligence. Ecobit staat voor duurzame producten en een duurzame manier van werken.

LINUS WIGGERS

Linus Wiggers is partner bij Productowner.nl en draagt ICT in en om Nijmegen al jaren een warm hart toe met zijn betrokkenheid bij het INN-team. Bij Productowner.nl coördineert hij in het hele land ICT projecten voor klanten als productowner of business analyst. 

IRIS DELHEZ

Iris Delhez is Young professional Data Analytics bij BREINSTEIN. Tijdens haar bestuursjaar voor studievereniging Thalia heeft zij kennis mogen maken met het INN. Zij zet graag haar organisatietalent in om IT'ers met elkaar kennis te laten maken.

STUDIEVERENIGING THALIA

Thalia is de studievereniging voor Informatici van de Radboud Universiteit. Een afvaardiging van de studievereniging versterkt het INN de Nijmeegse IT studenten te vertegenwoordigen en zij helpen actief mee bij het organiseren van MeetINN’s en andere evenementen.