ORGANISATIE

ROELAND KAVELAAR

Roeland Kavelaar spreekt dagelijks met IT-ers als IT-recruiter bij werving en selectie bureau Search-Consult. Search-Consult is gehuisvest in het Universitair Bedrijven Centrum op het Toernooiveld te Nijmegen. Roeland is gespecialiseerd in het invullen van IT vacatures, met klanten in Nijmegen en de rest van Nederland. Hij is mede-initiatiefnemer van het ICT Netwerk Nijmegen. 

EMIEL BROK

Emiel Brok is een enthousiaste en actieve bijdrager aan het open source ecosysteem. Hij is vlogger en spreker. Hij treedt regelmatig op als dagvoorzitter op IT-conferenties, zo ook bij ICT Netwerk Nijmegen. Hij is Manager Training EMEA (Europe, Middle East and Africa) bij SUSE. SUSE is een pionier op het gebied van open source-software en levert betrouwbare, interoperabele oplossingen voor Linux en cloud-infrastructuren.

JEROEN REMIJNSE

Jeroen Remijnse is algemeen directeur bij Visie op Toekomst. Het bedrijf helpt organisaties met het automatiseren van processen, waaronder met data-integratie. Daarnaast is Visie op Toekomst bezig met het opzetten van evenementen waar met behulp van nieuwe technologieën zoals virtual reality en hologrammen reiservaringen kunnen worden 'beleefd'.

IRIS DELHEZ

Iris Delhez is Young professional Data Analytics bij BREINSTEIN. Tijdens haar bestuursjaar voor studievereniging Thalia heeft zij kennis mogen maken met het INN. Zij zet graag haar organisatietalent in om IT'ers met elkaar kennis te laten maken.

JOEP BOS-COENRAAD

Joep Bos-Coenraad is natuurwetenschapper en IT'er, en was o.a. raadslid in Nijmegen. Vanaf 1 november 2022 is hij developer en coördinator van het PEP project, o.a. t.b.v. NOLAI, aan de Radboud Universiteit. Voorts is hij er heilig van overtuigd dat standaardisatie van software en hardware hard nodig zijn om de wereld te verduurzamen.

LINUS WIGGERS

Linus Wiggers is partner bij Productowner.nl en draagt ICT in en om Nijmegen al jaren een warm hart toe met zijn betrokkenheid bij het INN-team. Bij Productowner.nl coördineert hij in het hele land ICT projecten voor klanten als productowner of business analyst. 

STUDIEVERENIGING THALIA

Thalia is de studievereniging voor Informatici van de Radboud Universiteit. Een afvaardiging van de studievereniging versterkt het INN de Nijmeegse IT studenten te vertegenwoordigen en zij helpen actief mee bij het organiseren van MeetINN’s en andere evenementen.