#23 – ICT & Health 

7 maart 2023 

Mosadex E-health – Keizer Karelplein 32 


Data in healthcare matters!
 
Bram den Teuling is mede-oprichter van Orikami, een jonge en ambitieuze Nederlandse eHealth-organisatie gespecialiseerd in toegepaste datawetenschap en ontwikkeling en implementatie van digitale biomarkers om gepersonaliseerde gezondheidszorg mogelijk te maken voor mensen met chronische ziekten.

Met een team van datawetenschappers en onderzoekers heeft Orikami de missie om vóór 2030 100 miljoen levens te verbeteren door toegang tot gepersonaliseerde gezondheidszorg. Zij zijn van mening dat gezondheidsgegevens onderbenut worden. Orikami gebruikt patiëntgegevens om gepersonaliseerde zorgpaden voor patienten mogelijk te maken om de resultaten, kwaliteit van leven en betaalbare gezondheidszorg te verbeteren.

Bram zal deze dag vertellen over medische diagnostiek via mobiele apps.

Wij zijn deze dag te gast bij Mosadex E-Health, een organisatie die met ICT-oplossingen al meer dan 12 jaar een bijdrage levert aan het optimaliseren van patiëntenzorg in Nederland. Ruim 800 apotheken in Nederland maken gebruik van onze dienstverlening. Hun zorg-, logistieke en financiële werkzaamheden worden vergemakkelijkt, waardoor de apotheker meer tijd heeft voor wat er echt toe doet: het leveren van zorg die de zorgconsument wil. 

Tijdens de presentaties is er volop de ruimte om over dit onderwerp in discussie te gaan. Het evenement wordt wederom afgesloten met pitches on stage en de welbekende borrel.


Deelname is gratis, aanmelding verplicht, via onze aanmeldpagina.