ICT Netwerk Nijmegen

Uitnodiging VNO-NCW donderdag 9-11-2017

Via VNO-NCW ontvingen wij een uitnodiging voor de gezamenlijke jaarlijkse bijeenkomst met Jong Management op donderdag 9 november 2017. Het thema van deze avond is de digitale infrastructuur in onze regio, hiervoor bezoeken we het datacenter in Arnhem; Dataplace. Leden van het ICT Netwerk Nijmegen zijn van harte welkom op deze bijeenkomst!

Wij zullen deze avond bijgepraat worden over de geschiedenis van het Datacenter, waarna we uitleg krijgen over de toekomstvisie van Dataplace met twee Datacenters in Arnhem. Onze regio heeft op het gebied van digitale infrastructuur meer te bieden dan we denken met o.a. de faculteit Informatica van Radboud Universiteit. Afsluitend zullen de eerste uitkomsten van een regionaal onderzoek over de digitale bereikbaarheid van onze regio gepresenteerd worden.

We sluiten de avond af met een rondleiding door het Datacenter inclusief borrel. Onze gastheer voor deze avond is Eric van Scherpenzeel, vestigingsmanager en voormalig eigenaar van het Datacenter.

Vriendelijke groet,

Eva Rotte, voorzitter Jong Management Kring Arnhem-Nijmegen

Marcel Hielkema, vicevoorzitter VNO-NCW Arnhem-Nijmegen

Programma

  • 17.00 uur Ontvangst in het Datacentrum
  • 17.30 uur Welkom door Eva Rotte en Marcel Hielkema
  • 17.45 uur Inleiding over Dataplace door Eric van Scherpenzeel
  • 18.00 uur Rondleiding door het Datacenter
  • 19.30 uur Borrel/hapje
  • 20.30 uur Afsluiting

Locatie

Dataplace Arnhem Tivolilaan 251 Parkeerplaats Akzo Nobel

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via e-mail vermeulen@vno-ncwmidden.nl of via Ledennet op de website www.vno-ncwmidden.nl/ledennet. Wilt u een zakenrelatie laten kennismaken met de activiteiten van de vereniging, dan kunt u één introducé meenemen naar de bijeenkomst.